Hetaste snackisarna för Premier League 2020

Premier League fick precis som hela sportvärlden ett abrupt stopp i början av år 2020 på grund av den rådande coronakrisen. I skrivande stund är det inte klart om ligan kommer att spelas färdigt och vad som händer om det inte går att spela klart. Liverpool såg ut att storma fram mot en efterlängtad titel och ledde ligan stort framför tvåan och regerande mästarna Manchester City. Andra ligor som har avslutats i förtid, till exempel den holländska stryker helt enkelt säsongen och det blir inget lag som vinner och inga som flyttas ned. Vi kan bara tänka oss vilket ramaskri det skulle bli om ett liknande beslut måste tas i Premier League, speciellt bland Liverpoolfansen. Vad som händer med ligan är absolut den hetaste snackisen i nuläget.

Oavsett vad som händer med ligan kommer transfermarknaden förmodligen öppna upp precis som vanligt i sommar. Det är alltid spännande att hålla koll på nye erhvervelser i Premier League under semestern. Många av klubbarna har det just nu tufft ekonomiskt eftersom de inte får in några biljettintäkter och har minskat på annan försäljning. Det kan leda till att de måste sälja av stjärnspelare som de helst av allt hade velat behålla.

Ett exempel som det ryktas om är Tottenhams tillika Englands storstjärna Harry Kane. Kane som är fostrad i klubben har varit en av de absolut starkast lysande stjärnorna i Premier League under de senaste säsongerna och en bidragande faktor till Tottenhams goda resultat. Man tog sig till exempel hela vägen till Champions League final 2019 efter en makalös vändning mot ACF Ajax. Nu går det rykten om att Tottenham har så dålig ekonomi att ägaren Daniel Levy har satt ut Harry Kane till försäljning, delvis för att finansiera den nybyggda arenan. Det hetaste skvallret just nu är att Kane kommer att hamna i Manchester United.